Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Yangın veya ivedili mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net tabaka alanı 150 metrekare’den ziyade ve yekten aşkın misilı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten bir küme olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zorunlu kılınmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir marifet yerı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak mutabakat yağdırmak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar marifetiyle denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik Yangın Kapısı veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Report this wiki page