Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Autarı namuslu açılmasındaki umumi amaç lacerem insanların canlarını istirdat telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini kişi havliyle yangın bapsından autarı atarak şerif esinti iktibas gayretleri, hariçarı doğru açılan acil çıkış bapları ile kolaylık ve olabilir olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve münasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu makaslamaklar ciddi durumların reviş göstericisidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dal yapısında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve aklı başında olmalıdır.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları istanbul Yangın kapısı fiyatları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ahşap bapnın nanay olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını sundurmaımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan alım akışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Report this wiki page